Darbotvarkė

2023 m. sausio mėn.
Pr A T K Pn Š S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
2023-01-31
8.00 val.

AB Lietuvos automobilių kelių direkcijos generalinis direktorius Remigijus Lipkevičius ir Finansų ir strateginio planavimo departamento direktorius Virgilijus Motiejūnas dalyvaus nuotoliniame neeiliniame AB Lietuvos automobilių kelių direkcijos valdybos posėdyje.

10.00 val.

AB Lietuvos automobilių kelių direkcijos generalinis direktorius Remigijus Lipkevičius ir Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis dalyvaus nuotolinėje Seimo Aplinkos apsaugos komiteto diskusijoje dėl galimybės supaprastinti gatvių asfaltavimą neprioritetinėse miestų zonose.

14.00 val.

AB Lietuvos automobilių kelių direkcijos Transporto infrastruktūros statybos ir priežiūros departamento vadovas Evaldas Petrikas ir Teisės skyriaus vadovas Martynas Puodžiukas dalyvaus susitikime su UAB „Fegda“ atstovais.

15.00 val.

AB Lietuvos automobilių kelių direkcijos generalinis direktorius Remigijus Lipkevičius ir Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis dalyvaus susitikime Susisiekimo ministerijoje.

2023-01-30

AB Lietuvos automobilių kelių direkcijos generalinis direktorius Remigijus Lipkevičius ir Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis dalyvaus vidiniuose pasitarimuose.

2023-01-27
8.30 val.

AB Lietuvos automobilių kelių direkcijos generalinis direktorius Remigijus Lipkevičius ir Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis dalyvaus susitikime su AB Lietuvos automobilių kelių direkcijos skyrių vadovais.

14.00 val.

AB Lietuvos automobilių kelių direkcijos generalinis direktorius Remigijus Lipkevičius ir Transporto infrastruktūros statybos ir priežiūros departamento direktorius Evaldas Petrikas dalyvaus susitikime su AB “Eurovia Lietuva” atstovais.

 

2023-01-26
14.00 val.

AB Lietuvos automobilių kelių direkcijos Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis ir Turto ir veiklos valdymo departamento direktorius Andrej Karšul dalyvaus nuotoliniame susitikime su investuotoju UAB „INNO slėnis“ atstovais.

15.00 val.

AB Lietuvos automobilių kelių direkcijos Transporto infrastruktūros statybos ir priežiūros departamento direktorius Evaldas Petrikas, Prevencijos ir rizikos valdymo skyriaus vadovas Denis Selčinskis ir Teisės skyriaus vadovas Martynas Puodžiukas dalyvaus nuotoliniame susitikime su AS “LNK Industries” atstovais.

 

15.30 val.

AB Lietuvos automobilių kelių direkcijos generalinis direktorius Remigijus Lipkevičius ir Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis dalyvaus susitikime Susisiekimo ministerijoje.

2023-01-25
11.00 val.

AB Lietuvos automobilių kelių direkcijos generalinis direktorius Remigijus Lipkevičius dalyvaus nuotoliniame susitikime su Kazlų Rūdos sav. atstovais.

13.00 val.

AB Lietuvos automobilių kelių direkcijos Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis dalyvaus susitikime su Lietuvos projektavimo įmonių asociacijos atstovais.

 

15.00 val.

AB Lietuvos automobilių kelių direkcijos Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis dalyvaus nuotoliniame susitikime su MB „Kelių projektavimas“, UAB „Ekobana“, UAB Vilnius Office Park atstovais.

2023-01-24

AB Lietuvos automobilių kelių direkcijos Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis dalyvauja ViaBaltica II ir III ruožų bei Budzisko-Suwalki ruožo apžiūrose (Lenkijos Respublika).

12.00 val.

AB Lietuvos automobilių kelių direkcijos generalinis direktorius Remigijus Lipkevičius dalyvaus nuotoliniame CEDR seminare – Fatigue and Distraction-related Accidents and Approaches.

 

13.00 val.

AB Lietuvos automobilių kelių direkcijos generalinis direktorius Remigijus Lipkevičius dalyvaus susitikime su Lietuvos Respublikos Seimo nariu Zigmantu Balčyčiu.

2023-01-23

AB Lietuvos automobilių kelių direkcijos generalinis direktorius Remigijus Lipkevičius dalyvaus vidiniuose pasitarimuose.

14.00 val.

AB Lietuvos automobilių kelių direkcijos Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis ir Transporto infrastruktūros statybos ir priežiūros departamento vadovas Evaldas Petrikas dalyvaus susitikime su asociacijų ir VILNIUS TECH atstovais.

 

2023-01-20

AB Lietuvos automobilių kelių direkcijos generalinis direktorius Remigijus Lipkevičius lankosi Kupiškio rajono savivaldybėje.

8.30 val.

AB Lietuvos automobilių kelių direkcijos generalinis direktorius Remigijus Lipkevičius ir Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis dalyvaus nuotoliniame susitikime su AB Lietuvos automobilių kelių direkcijos skyrių vadovais.

 

14.00 val.

AB Lietuvos automobilių kelių direkcijos generalinis direktorius Remigijus Lipkevičius ir Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis dalyvaus nuotoliniame susitikime su AB LTG Infra atstovais.

2023-01-19
11.00 val.

Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis dalyvaus susitikime su AB ,,Orlen Lietuva“ atstovais dėl kelių skenavimo.

15:00 val.

AB Lietuvos automobilių kelių direkcijos generalinis direktorius Remigijus Lipkevičius dalyvaus susitikime Susisiekimo ministerijoje.

 

16.30 val.

AB Lietuvos automobilių kelių direkcijos generalinis direktorius Remigijus Lipkevičius ir Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis dalyvaus nuotoliniame susitikime su AB „Litgrid“ atstovais.

2023-01-18
13.00 val.

AB Lietuvos automobilių kelių direkcijos generalinis direktorius Remigijus Lipkevičius ir Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis dalyvaus nuotoliniame susitikime su UAB „Civitta“ atstovais.

15:00 val.

AB Lietuvos automobilių kelių direkcijos generalinis direktorius Remigijus Lipkevičius skaitys metinį pranešimą AB Lietuvos automobilių kelių direkcijos darbuotojams.