Darbotvarkė

2022 m. gegužės mėn.
Pr A T K Pn Š S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
2022-05-31
09:00 val.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos direktorius Remigijus Lipkevičius ir Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis dalyvaus Krašto apsaugos ministerijos ir Susisiekimo ministerijos ministrų susitikime karinio mobilumo tema.

15:00 val.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos direktorius Remigijus Lipkevičius ir Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis dalyvaus nuotoliniame susitikime su UAB Kelprojektas atstovais dėl Jonavos aplinkkelio įgyvendinimo perspektyvų.

2022-05-30
10:00 val.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos direktorius Remigijus Lipkevičius ir Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis dalyvaus nuotoliniame susitikime su UAB ,,Nokera sourcing LT“.

14:00 val.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis dalyvaus Lietuvoje sukurto ir ištestuoto išmanaus įrenginio, tamsiuoju paros metu perspėjančio vairuotojus apie laukinius gyvūnus, tyrimo rezultatų pristatyme.

2022-05-27
8:30 val.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos direktorius Remigijus Lipkevičius ir Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis dalyvaus nuotoliniame susitikime su VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos skyrių vadovais.

9:00 val.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos direktorius Remigijus Lipkevičius ir Intelektinių ir informacinių technologijų departamento direktorius Darius Ražinskas dalyvaus susitikime Susisiekimo ministerijoje.

13:00 val.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos direktorius Remigijus Lipkevičius ir Turto ir veiklos valdymo departamento Viešųjų pirkimų skyriaus vadovas Vitalis Poškevičius dalyvaus „Žaliųjų viešųjų pirkimų lyderių apdovanojimai 2021 m.“ renginyje.

2022-05-26
10:00 val.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos direktorius Remigijus Lipkevičius ir Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis dalyvaus susitikime su Baltijos šalių kelininkų asociacijos atstovais (BRA).

12:40 val.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos direktorius Remigijus Lipkevičius dalyvaus susitikime su Ukmergės rajono savivaldybės meru Rolandu Janicku.

14:00 val.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos direktorius Remigijus Lipkevičius lankosi Ukmergės rajono savivaldybės kelių ir gatvių infrastruktūros objektuose.

15:00 val.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos Transporto infrastruktūros statybos ir priežiūros departamento direktorius Evaldas Petrikas dalyvaus Vilniaus Gedimino technikos universiteto Aplinkos inžinerijos fakulteto Kelių katedros 100 metų šventėje.

2022-05-25
9:00 val.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos direktorius Remigijus Lipkevičius ir Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis dalyvaus susitikime su AB „Eurovia Lietuva“.

13:00 val.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos direktorius Remigijus Lipkevičius ir Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis dalyvaus nuotoliniame susitikime su Klaipėdos rajono savivaldybės atstovais.

2022-05-24
09.00 val.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis dalyvaus nuotoliniame Eismo saugumo tarybos posėdyje.

09.30 val.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos direktorius Remigijus Lipkevičius lankosi Alytaus miesto savivaldybėje.

12.00 val.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos direktorius Remigijus Lipkevičius dalyvaus nuotolinėje Europos šalių kelių direkcijų vadovų konferencijoje (CEDR).

14:00 val.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos direktorius Remigijus Lipkevičius ir Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis dalyvaus nuotoliniame susitikime su Kauno miesto ir Kauno rajono savivaldybių atstovais.

2022-05-23
11.00 val.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos direktorius Remigijus Lipkevičius dalyvaus nuotoliniame susitikime su Joniškio rajono savivaldybės atstovais.

13.00 val.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis dalyvaus Klaipėdos valstybinio jūsų uosto tarybos posėdyje.

2022-05-20
08.30 val.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos direktorius Remigijus Lipkevičius ir Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis dalyvaus nuotoliniame susitikime su VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos skyrių vadovais.

09.00 val.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos direktorius Remigijus Lipkevičius ir Turto ir veiklos valdymo departamento Viešųjų pirkimų skyriaus vadovas Vitalis Poškevičius dalyvaus Seimo Ateities komiteto posėdyje.

2022-05-19
13.00 val.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos direktorius Remigijus Lipkevičius ir Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis dalyvaus nuotoliniame susitikime su Kaišiadorių rajono savivaldybės atstovais.

2022-05-18
09.00 val.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos direktorius Remigijus Lipkevičius ir Transporto infrastruktūros statybos ir priežiūros departamento direktorius Evaldas Petrikas dalyvaus nuotoliniame susitikime su UAB „Šiaulių plentas“ atstovais.

10.55 val.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos direktorius Remigijus Lipkevičius ir Turto ir veiklos valdymo departamento Viešųjų pirkimų skyriaus vadovas Vitalis Poškevičius dalyvaus Seimo Ekonomikos komiteto posėdyje.

13.00 val.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos direktorius Remigijus Lipkevičius ir Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis dalyvaus susitikime su Lazdijų rajono savivaldybės atstovais.

17.30 val.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos direktorius Remigijus Lipkevičius ir Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis dalyvaus susitikime su visuomene dėl kelio Nr. 130 Kaunas–Prienai–Alytus Prienų rajono savivaldybės Išlaužo seniūnijoje.

2022-05-17
11.00 val.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos direktorius Remigijus Lipkevičius dalyvaus susitikime su UAB „Baltic RED“ atstovais.

15.00 val.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos direktorius Remigijus Lipkevičius ir Transporto infrastruktūros statybos ir priežiūros departamento direktorius Evaldas Petrikas dalyvaus susitikime su Crusher Norge AS atstovais.

2022-05-16
11.00 val.

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos direktorius Remigijus Lipkevičius ir Transporto infrastruktūros planavimo ir inovacijų departamento direktorius Aivaras Vilkelis dalyvaus valdybos posėdyje.